Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Dejme nemovitosti do pohybu. U nás vyřídíte vše jednoduše, bezpečně a online.

Situace na trhu s bydlením se pro mnohé v posledním roce nejeví růžově. Nemovitosti až na výjimky, jakými jsou staré domy ve špatném stavu nebo byty před rekonstrukcí, pokles cen nezaznamenaly a zájemcům nejdou naproti hypoteční sazby, které rostou jako nikdy v historii.


Nikola Sychrová
Nikola Sychrová13. 9. 2022 | Doba čtení: 5 minut

Obsah

    Jeden by řekl, že zabývat se teď nemovitostmi se nevyplatí. Opak je pravdou. Díky zmíněné situaci se například zvýšila poptávka po pronájmech, kam pravděpodobně bude mířit čím dál více lidí. Pokud tedy máte možnost, pronajímejte. Máte jedinečnou příležitost. Poptávka je stále větší než nabídka a s podzimem se v univerzitních městech ještě zvedne díky přicházejícím studentům. Prázdný byt je nyní promarněnou šancí, jak si přivydělat. Desítky zájemců, jsou zárukou, že si budete moci vybrat opravdu toho nejlepšího nájemníka.

      „Nabídnout nemovitost k pronájmu, pokud máte možnost, je dnes nejlepší rozhodnutí. Neočekáváme, že by zájem do konce roku klesal, spíše naopak. Byty z nabídky mizí aktuálně i do 7 hodin od zveřejnění. Poptávka je opravdu enormní.“Jan Škrabánek, CEO Bezrealitky

    Věšet hlavu ale nemusí ani majitelé, kteří svou nemovitost chtějí prodat. Jen je třeba počítat s tím, že především méně kvalitní nemovitostí je třeba nabízet s realistickou cenou. Bublina nadhodnocených nabídek pomalu praská a koupě starších nemovitostí, do kterých je nutné dále investovat, se zájemců i vzhledem k vysokým cenám materiálů nevyplatí.

    Naši odborníci vám poradí s cenou

    Ať už tedy budete prodávat nebo pronajímat, základem úspěchu je dobře stanovená cenaA s tím vám rádi pomůžeme. Pro výpočet používáme aktuální tržní data a pracujeme nejen s velikostí bytu, ale i s jeho polohou a stavem. Nejsme tedy už je inzertní portál, který vám dá prostor, pro vaši nabídku. Umíme toho daleko víc a dáme vám pomocnou ruku v tom, v čem budete potřebovat.

    Smlouvy vám zajistíme přímo od právníka

    Rozhodně nikdy nepodceňujte smlouvu. Ta je základním kamenem každého pronájmu i prodeje a stanoví pravidla i práva obou stran. V době „míru“ se sice může jevit jako zbytečná, v případě problému je ale neocenitelný pomocník. V Bezrealitky na smlouvách spolupracujeme s renomovanou kanceláří Havel & Partners, takže máte jistotu, že získáte dokument, který bude nejen reflektovat aktuální zákony a novely, ale bude pro vás vytvořena přímo na míru.


    Tip! 
    Nabízíme i kompletní Advokátní služby od prověřeného advokáta. Veškerou dokumentaci budete mít k dispozici do 5 pracovních dnů nebo expresně.

    Starému bydlení dáme nový kabát

    Než svůj byt nebo dům dáte k prodeji, na tuto významnou událost ho připravte. Stejně jako když jdete na rande a vezmete si něco hezkého na sebe, abyste udělali dojem i dům či byt je třeba náležitě připravit. Nepodceňujte tedy úklid, před focením odstraňte všechny osobní věci a pokud je zašlá výmalba nebo nábytek, zvažte homestaging. Díky této službě získá váš byt nový atraktivní vzhled, vyšší šanci prodeje i vyšší prodejní cenu. Jak vypadá taková proměna se můžete podívat na našem webu – určitě nám dáte za pravdu, že stojí za to.

    Pomoc vám můžeme i s komunikací

    Pokud se rozhodnete k prodeji, v rámci služby Prodej komfort za vás vyřídíme veškerou komunikaci se zájemci včetně prohlídek. Odpadne vám tak domlouvání termínů i dojíždění na smluvené schůzky. Pro ty z vás, kteří si chtějí prodej řídit sami nebo pouze pronajímají máme speciální komunikační platformu, kde si můžete plánovat prohlídky, filtrovat zájemce a bezpečně s nimi komunikovat, aniž byste jim museli dávat své osobní telefonní číslo. Vše tak budete mít přehledně na jednom místě.


    Tip! 
    Chcete pronajmout byt v Praze? Nechte to na nás. Pomocí služby Tvůj Správce se o vše postaráme a nájem vám budeme vyplácet i v případě neobsazeného bytu nebo neplatiče.

    Jaké služby využijete necháváme zcela na vás. Pokud ale potřebujete, jsme tu, abychom vám nabídli pomocnou ruku a prodej či pronájem nemovitosti pro vás nebyl stresovou záležitostí ale úspěšným životním krokem