Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Garance nájmu bez starostí – jaké má výhody?

Neužili jste si již někdy dovolenou, protože ve vašem bytě, který pronajímáte zrovna praskla trubka? Trápili jste se někdy s neuhrazeným nájmem od vašich nájemníků, nebo se vám pouze dlouhodobě nedaří pronajmout nemovitost? Svěřte vaši nemovitost do rukou odborníků, kteří se ve světě realit pohybují již dlouhou dobu a dovolte jim zbavit vás všech těchto starostí.


Nikola Sychrová
Nikola Sychrová31. 8. 2021 | Doba čtení: 8 minut

Jak jsme se k pronájmu s garancí dostali?

Pronájem nemovitosti je v poslední době časté téma. Z tohoto důvodu jsme se spojili se správcovskou společností Tvůj Správce, abychom vám mohli nabídnout ten nejjednodušší pronájem naprosto bez starostía tedy naši službu Tvůj Správce. Hledáte-li toho nejlepšího nájemníka, pronajměte svoji nemovitost nám a buďte si jisti, že je v těch nejlepších rukách. O nic se nemusíte nadále starat, pouze si můžete užívat měsíční nájemné na vašem účtu, a to i v případě neobsazenosti. Tato služba se momentálně soustředí pouze na nemovitosti v Praze a úzkém okolí.

A co je na pronájmu nemovitosti správcovské společnosti nejlepší?

Garantovaný nájem

Měsíčně vám bude na účet chodit předem domluvená částka bez jakýchkoliv starostí. V případě, že se ve vašem bytě vyskytne problém s neplatičem, nebudete o tom ani vědět, veškeré toto riziko na sebe bereme my.

Nula starostí

Vy se po uzavření smlouvy s námi nebudete starat již o nic. Měsíčně budete mít nájemné na účtu, nemusíte se trápit v případě jakýchkoliv problémů s bytem či s nájemníky, v případě výpovědi ze strany nájemníka se nebudete muset zabývat znovu obsazením nemovitosti. Vyřešíme za vás i technické problémy v bytě či rodinném domě. Od prasklé žárovky až po výměnu lednice.

Dlouhodobý pronájem

Nezaměřujeme se na krátkodobé pronájmy typu airbnb. Snažíme se o pronájem na co nejdelší možnou dobu. Vy se tedy nemusíte obávat časté výměny nájemníků, čímž se sníží opotřebení nemovitosti. S vámi bude smlouva o pronájmu vaší nemovitosti uzavřena na dobu od 2 až do 5 let s možností prodloužení. Pokud byste si však přáli uzavřít smlouvu na kratší dobu, není to překážkou.

Zbavíme vás všech starostí s pronájmem a ještě vám garantujeme nájem i v případě neobsazenosti.

V jakém případě byste měli pronájem správcovské společnosti zvážit?

V případě bydliště mimo Prahu

Nikdy nevíte, co se v bytě může stát. Kdykoliv vás může vytopit soused nebo se může porouchat pračka. V těchto situacích je potřeba se na místo dostavit a s nájemníky to vyřešit. Pokud však bydlíte daleko za Prahou, nebo se vám jednoduše nechce do bytu či domu v těchto situacích dojíždět, měli byste pronájem správcovské společnosti zvážit. Do bytu či domu se nemáme problém kdykoliv dostavit a vyřešit jakoukoliv situaci, která nastane.

V případě nedostatku času

Starost o pronájem nemovitosti vás může stát spoustu času. Samotný výběr nájemníků, inzerce, prohlídky, následné uzavření smlouvy a péče o byt po celou dobu pronájmu opravdu není na 5 minut. Denně vám můžou nájemníci volat a pokládat otázky či mluvit o problémech v bytě či domě. Ušetřete si spoustu času svěřením vaší nemovitosti nám. Stačí zadat nezávaznou poptávku, následně si o celé službě promluvit s lidmi ze společnosti a pokud se vám bude služba líbit, stačí podepsat smlouvu a na pár let dopředu máte o nemovitost postaráno.

V případě obav z neplatiče

Veškeré zájemce důkladně prověřujeme v databázích exekucí a insolvencí. Občas se však může stát, že nájemce přestane z jakéhokoliv důvodu nájemné hradit. Vás se však tento problém nedotkne. Veškeré riziko případných neplatičů bereme na sebe, tudíž každý měsíc obdržíte stejnou částku, když je byt obsazen, když je neobsazen, a i když je v bytě neplatič.

Pronájem vaší nemovitosti správcovské společnosti přináší spoustu výhod a jednoznačné zjednodušení vašeho života. Pokud si stále nejste jistí, stačí odeslat nezávaznou poptávku na tuto službu. Vše můžete dopodrobna probrat a následně se rozhodnout. Pokud nevlastníte byt v Praze, nezoufejte. Je možné, že se s vámi v blízké budoucnosti uvidíme i v jiných městech. Sledujte naše webové stránky či facebookový profil a budete mezi prvními, kdo se to dozví.