Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Jak postupovat pro nalezení nemovitosti (1. díl)

Hledáte-li bydlení, na Bezrealitky najdete širokou škálu nabídek bytů či rodinných domů. První kontakt s majitelem je zásadní a rozhoduje o vaší možnosti si nemovitost prohlédnout. Následujících pár tipů vám při zájmu o konkrétní inzerát pomůže přeskočit ostatní zájemce.


Lucie Starovičová
Lucie Starovičová7. 4. 2022 | Doba čtení: 3 minuty

Jak začít při hledání 

Celý postup hledání inzerátu a komunikace s pronajímatelem se skládá z několika jednoduchých kroků. Na začátku je potřeba se u nás registrovat. S bezplatnou registrací na našem portálu si můžete založit jednoho hlídacího psa a ukládat si nemovitosti mezi oblíbené nebo reagovat na inzeráty na prodej nemovitostí. 

Vyplnění osobního profilu 

Jestliže hledáte intenzivně inzeráty na pronájem, chcete kontaktovat majitele a domlouvat si prohlídky, tak k tomu budete potřebovat náš Premium profil. Stojí pouze 399 Kč a můžete s ním 4 měsíce neomezeně reagovat na veškeré nabídky na našem portálu. Dále si vyplnit profil, v rámci kterého se můžete představit majiteli. Důvěryhodnost profilu výrazně zvyšuje především potvrzení bezdlužnosti, které získáte v rámci profilu. Vyplňte pravdivě i doplňující informace, například o počtu členů domácnosti, mazlíčků nebo o tom, jestli kouříte. 


Tip!
 Místo 19 000 Kč za provizi můžete zakoupit pouze Premium profil a najít bydlení ihned! Chci Premium profil

Práce s účtem 

Na nové inzeráty odpovídejte co nejrychleji. Váš účet pravidelně kontrolujte, jestli nemáte novou zprávu od majitele. Na odpověď však zbytečně nečekejte – zaujme-li vás další inzerát, odepište. Nezapomeňte, že rychlost hraje důležitou roli. S okamžitým hlídacím psem, kterého získáte spolu s Premium profilem, už nepropásnete žádnou výhodnou nabídku. Ihned po zveřejnění inzerátů vás upozorní na nové nabídky a vy tak při hledání bydlení ušetříte spoustu času. V hlídacím psovi si navolíte typ nemovitosti, lokalitu, cenový strop a další preference. My vám podle toho všechny nové nabídky pošleme na váš e-mail

Způsob komunikace 

Na inzerát nabízející nemovitost napište stručnou, jasnou zprávu, která bude obsahovat vaše krátké představení. U pronájmu napište také, proč by si měl majitel jako svého nájemníka vybrat právě vás. Dbejte na fakta, zároveň se nebojte přidat krátký osobní příběh o vašem hledání bydlení