Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Jak si nastavit hlídacího psa? Poradíme vám

Rychlost rozhoduje. V době, kdy na inzeráty odpovídají desítky zájemců a byty jsou pronajaté do tří dnů, je nezbytné reagovat na nově vypsanou nabídku co nejrychleji. A právě k tomu vám pomůže funkce hlídacího psa. Ten vám totiž pošle upozornění, hned jak se nová nabídka objeví. A jak si správně hlídacího psa nastavit? Tady máte krátký návod.


Nikola Sychrová
Nikola Sychrová4. 10. 2022 | Doba čtení: 5 minut

Dobře zvolte parametry

Základem je správně nastavit filtry. Když jich zakliknete mnoho, nabídka se může zúžit natolik, že vám žádné upozornění nepřijde, protože filtrům nebude žádná z nabídek odpovídat. Jak jednotlivé filtry fungují a kolik nemovitostí vám v nabídce zůstane si snadno můžete vyzkoušet už při samotném vyhledání. Nastavení hlídacího psa si navíc můžete kdykoliv upravit, proto je nejlepší na začátku nastavit filtr více ze široka a pak je případně zúžit

Při nastavování doporučujeme především nastavit lokalitu, velikost nemovitosti, cenu a ještě další dva až tři filtry. Je třeba mít na vědomí, že filtry fungují tak, že se k sobě přičítají, tedy na principu „AND“ nikoliv „OR“ (nebo). Pokud hledáte byt s balkonem nebo terasou a je vám jedno, kterou z těchto předností bude byt mít, zatrhněte jen jednu z variant. V případě, že zakliknete obě, žádný byt pravděpodobně nevyhledáte – bytů, které by měly jak terasu i balkon dohromady, moc nebude. 

Sekce Hlídací pes na webu Bezrealitky

Hlídacích psů můžete mít několik 

Není problém si ale nastavit více hlídacích psů. Díky nim pak můžete vyřešit situaci zmiňovanou výše. Je možné si vytvořit psa, který bude hlídat byty pouze v Praze, jiného, který bude zahrnovat i její okolí apod. Při zakoupení Premium profilu můžete mít až 5 hlídacích psů, při bezplatné registraci máte k dispozici jednoho hlídacího psa. 

Hlášení ihned ve vašem e-mailu 

Zprávu o nových nabídkách dostanete ihned po jejím zveřejnění (Premium profil) nebo jednou za den (bezplatná registrace) na e-mail, který uvedete do formuláře. Najít je můžete i ve svém profilu na Bezrealitky pod ikonou psa

Pokud vám e-maily nechodí, zkontrolujte si spam nebo složku pro hromadné e-maily. Je možné, že upozornění e-mailový klient nesprávně vyhodnotil jako rizikovou poštu. Druhou možností je pak právě již zmiňovaný úzce nastavený filtr. 


Tip!
Hlídací pes za vás pohlídá nové nabídky a pošle vám na ně upozornění.  

Psa si můžete nastavit i když hledáte nemovitost ke koupi 

Nehledáte nájem, ale nemovitost k prodeji? I tehdy si můžete nastavit hlídacího psa. Stačí vybrat, zda chcete koupit byt nebo dům, lokalitu, cenu a nabídky dostanete pohodlně na e-mail. Při nastavování platí stejné podmínky a rady jako u hlídacích psů pro pronájem.  

Jak nastavit hlídacího psa?

     1. Otevřete si Bezrealitky.cz

     2. Klikněte na ikonu psa v levém horním rohu

     3. Přihlaste se do svého účtu

    4. Zatrhněte konkrétní filtry

    5. Uložte nastaven


  Tip! 
V případě problémů s nastavením se samozřejmě nebojte obrátit na naši zákaznickou podporu, kde vám kolegyně rády pomohou.