Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Maximální Komfort pro majitele – na Bezrealitky uvádíme novou službu k prodeji

Za poslední roky jsme pro vás představili celou řadu převratných novinek, málokterá z nich však byla tak revoluční jako ta dnešní.


Daniela Veselá
Daniela Veselá16. 6. 2023 | Doba čtení: 10 minut

Na základě stovek proseb z posledních měsíců jsme totiž přidali do naší nabídky nový balíček Prodej Komfort, určený pro všechny majitele domů a bytů, kteří chtějí prodat svou nemovitost na Bezrealitky, ale zároveň nemají čas nebo se nemohou celému procesu věnovat. S novým balíčkem jim nabídneme to, co jsme dosud dělali jen v rámci služeb pro pronajímatele. Tedy, že vše zvládneme za ně. Rychle, transparentně, férově, jak je na Bezrealitky zvykem, a navíc výhodněji, než je na trhu obvyklé. Že to zní, jako by Bezrealitky vstupovaly do byznysu tradičních realitek? Nebojte, tak to rozhodně není. Přečtete si víc a uvidíte sami.  

Proč jsme službu Komfort připravili?

Loňský rok byl přelomový v mnoha ohledech. Týkalo se to i realitního trhu a tím pádem i nás – Bezrealitky. Opět jsme výrazně vyrostli, pomohli prodat nebo pronajmout byt či dům skoro 54 tisícům lidí. Něco však bylo jinak. Už od jara se na nás začali obracet lidé, že jim někdo známý Bezrealitky doporučil. Nebo že už přes nás pronajali byt nebo našli bydlení a byli spokojeni. A jestli bychom jim náhodou nedokázali pomoci s prodejem jejich nemovitosti tak, aby se nemuseli o nic starat. Že se jim v době karantén nechce jednat se zájemci, cestovat po republice a nebo že prostě nemají čas.

Vyšli jsme vstříc lidem, kteří chtějí prodat svou nemovitosti bez starostí.

Napřed jsme to nebrali vážně – přece jen Bezrealitky jsou služba, kde se z podstaty starat musíte, protože jste sami sobě realitním specialistou (a přes padesát tisíc lidí s tím nemá problém). Jenomže když se podobných lidí, jaké popisujeme výše, začalo objevovat stále víc, nedalo nám to spát. A rozhodli jsme se, že jim zkusíme vyjít vstříc a službu, jakou si přejí, připravit. A to tak, abychom za ni dali ruku do ohně a vyvarovali se všech nešvarů, za které realitní kanceláře tak dlouho kritizujeme.

Jak tedy služba Komfort funguje?

Na Bezrealitkách je krásná jedna věc. Kdo chce všechno zvládnout sám, ten může. Kdo chce zvládnout sám jen něco, ten si u nás zbytek služeb dokoupí za férovou cenu. Takže nám přišlo logické nabídnout produkt i těm, kteří nechtějí sami zvládnout vůbec nic. A to je právě služba Prodej Komfort, která umožní malé části lidí nechat na nás kompletně vše spojené s prodejem domu nebo bytu (podobně jako u služby Tvůj Správce v případě nájmů).

Tip! Rádi vám na Bezrealitky pomůžeme s prodejem.Podívejte se, co vše vám můžeme nabídnout se službou Prodej Komfort.

A funguje to velice jednoduše. Se službou Prodej Komfort s námi podepíšete smlouvu, ve které se praví, že nejpozději do šesti měsíců dostanete na účet sumu, na které se společně dohodneme. Ta je shodná s běžnou cenovou hladinou nemovitostí v lokalitě – sami si to můžete ověřit. A pak už se začne dít bezrealitková magie: my se začneme starat a vy si dáte nohy na stůl a jen počkáte, až dohodnuté peníze přistanou v advokátní úschově a po posléze i u vás na účtu. A pozor, nic si z nich nevezmeme, to, co jsme slíbili, dostanete do posledního puntíku.

No počkat, ale co za to?

Zadarmo to asi neuděláte, konstatujete možná teď podezřívavě. Co za to tedy zaplatím, ptáte se. Máte pravdu – pro zákazníka se sice přetrhneme, ale zadarmo bychom službu nabízet nedokázali. A protože si od vás nechceme brát provizi, které nemáme rádi, přemýšleli jsme, jak to udělat jinak. Až jsme to vymysleli.

Neplatíte žádnou provizi, na vlastní práci si sami vyděláme.

Naše kouzlo stojí na jednoduchém principu. Před prodejem vašeho domu nebo bytu do něj sami ze svého zainvestujeme nemalé peníze. Třeba rovnou desítky tisíc korun za novou podlahu, výmalbu, havarijní opravu střechy. Nebo za likvidaci starého nábytku či vývoz nepořádku ze zahrady. A kde to bude dávat smysl, tam klidně zajistíme i kontrolní vrt pro studnu. Díky tomu reálně zvýšíme hodnotu nemovitosti a pak už bude jen na nás, abychom rychle našli kupce, který na naše podmínky rád přistoupí. Na vlastní práci si tedy sami vyděláme.

Budu vědět, za kolik nemovitost ve skutečnosti prodáte?

Ano. V tomto budeme zcela transparentní. Informaci o tom, kolik peněz chceme do domu nebo bytu vložit a kolik stojí práce jednotlivých specialistů, kteří se budou na prodeji podílet, budete vědět ještě před podpisem smlouvy. A to ostatně i díky nově přijatému realitnímu zákonu, za který jsme v Bezrealitky bojovali. Pokud by vám tedy cokoli ve smlouvě nedávalo smysl, vždy můžete říct “ne” a zkusit prodat nemovitost po vlastní ose.

O postupu vás bude pravidelně informovat náš specialista prodeje, který s vámi bude v kontaktu a se kterým můžete vše otevřeně konzultovat. Zatím to ještě neumíme, ale do budoucna bychom vám rádi veškeré informace o průběhu prodeje ukládali do vašeho účtu na Bezrealitky. Abyste věděli, kdy se s Vaší nemovitostí co dělo, kolik lidí bylo na prohlídkách a jak na tom jsou vážní zájemci. Budete mít tedy jistotu, že všichni specialisté, kteří na prodeji domu pracují, dělají maximum.

Mluvíte o specialistech? To jsou nějací makléři?

Dobře víte, že makléře v lásce nemáme. O každou nemovitost, kterou s vámi budeme prodávat, se bude starat skoro desítka specialistů. Od specialisty prodeje, přes specialistu na homestaging až po právní specialisty. V čem se liší od makléřů? V podstatě ve všem. Jsou to prostě profíci ve své oblasti. Své zakázky si sami neshání. Pracují pro nás a každý udělá svůj díl práce jak nejlépe umí, motivován jediným – aby se to povedlo. To je příjemná změna oproti realiťákům, kterým jde místo kvality jen o rychlý prodej a procenta z něj.

O prodej vaší nemovitosti se postará téměř 10 specialistů v dané oblasti.

A protože sami bychom síť takových specialistů dávali dohromady pěkně dlouho, rozhodli jsme se spojit se silným partnerem, který takovou síť – a že vážně dobrou – už dávno má. Z našeho rozsáhlého mystery shoppingu vyšla nejlépe Maxima, která dokázala splnit všechny naše (poměrně náročné) podmínky. A když říkáme, že jsme se s ní rozhodli spojit, myslíme tím opravdu spojit – a rovnou koupit celou polovinu společnosti, abychom měli celou věc pod kontrolou. Když je to služba pro naše klienty, musí ji přece zajišťovat naši lidé, jak jsme už v minulosti slíbili. Naše kritéria – bez provize, bez makléřů, transparentně a bez škraloupů – splnila vlastně jediná služba.

Takže nám držte palce. Věříme, že z našeho sňatku s Maxima Reality vyjde ještě mnoho dobrého. Tak, abychom v budoucnu dokázali poskytnout skvělou službu naprosto komukoliv, na koho si vzpomenete – ať už bude chtít prodávat sám, nebo s asistencí. Protože nezapomeňte, tohle všechno, to je jen malý doplněk ke všemu, co už mnoho let děláme. 

To vůbec nezní špatně!

Nezní a bude to fajn. Jsme zřejmě první evropský realitní start-up, který si kupuje část realitní služby – i když ne zrovna tradiční. A jsme díky tomu první služba, která nabízí kompletní pokrytí celého procesu – od nulové pomoci, po pomoc maximální.

realitky kritizovat nepřestaneme. Jsme si vědomi toho, že Bezrealitky spousta lidí bere jako hlídacího psa kvality realitního trhu a hlavního oponenta klasických realitních agentur a kanceláří. V tom se nic nemění. Jen máme teď zatím největší šanci nezůstat jen u řečí a ukázat víc než kdy jindy, že se veškeré realitní služby dají poskytovat opravdu dobře a férově pro všechny strany – ať už ty svépomocí nebo se zastoupením.

  Netroufáte si nebo nemáte čas na prodej vaší nemovitosti? Rádi vám s tím pomůžeme! Napište nám.