Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pořádek dělá přátele aneb jaké smlouvy na Bezrealitky najdete?

Smlouvy – kdo někdy dočetl nějakou až do konce? Víme, že je to náročné, ale v důležitých záležitostech se bez nich prostě neobejdeme. Ať už jste nájemník nebo majitel, vždy vám pomohou definovat práva a závazky ke spokojenosti obou stran. A protože víme, že ne každý má chuť a možnost řešit smlouvy přímo s právníky, nabízíme vzorové dokumenty od prověřených advokátů, které vám zajistí klidné bydlení. Stahovat volně dostupné vzory smluv z internetu je totiž to poslední, co bychom svým uživatelům doporučili.


Nikola Sychrová
Nikola Sychrová11. 7. 2022 | Doba čtení: jedna minuta

Nájemní smlouva

Nájemní smlouvu na Bezrealitky najdete vždy aktuální. Připravili jsme ji pro vás společně s právní kanceláří Havel & Partners a dali pozor na to, aby odpovídala všem novým právním předpisům. Stojí 199 Kč a vygenerování vám nezabere více než 10 minut. Navíc ji můžete podepsat i online a ušetříte tak zbytečné dojíždění i domlouvání schůzky.

Advokátní služby při prodeji

A pokud prodáváte nemovitost a potřebujete pomoc nejen se smlouvou, máme pro vás kompletní advokátní služby. Nejistota při prodeji už vás trápit nemusí. Na základě vašich přání s vámi sestavíme smlouvu, jakou potřebujete – kupní, darovací, ale i smlouvu o převodu družstevního podílu. Na vás už bude jen osobní konzultace s naším advokátem. V rámci služby pro vás také vypracujeme návrh na vklad do katastru nemovitostí, který je nedílnou součástí smlouvy o převodu. Samozřejmostí je také prověření věcných břemen nemovitosti nebo možnost advokátní úschovy.

Podnájemní smlouva při spolubydlení

Specifickou situací v rámci písemných smluv je spolubydlení. Ačkoliv pro mnohé znamená bydlení s kamarády, o to víc je třeba smlouvu nepodcenit. Nikdo nechce platit větší nájem proto, že se kamarád náhle rozhodl odejít a s odkazem na vaše kamarádství nechce dodržet výpovědní lhůtu. Do smlouvy proto určitě vždy uveďte všechny spolubydlící a jejich závazky. 


Tip! 
Pro využití těchto smluv je ale důležité nejprve vložit inzerát na stránky Bezrealitky. Máme pro vás připravené 3 balíčky, které pomohou vaší inzerci!