Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Prodej v rámci jednoho týdne – se službou Expres můžeme nemovitost koupit přímo my

Jen si to představte. Třeba hned zítra se definitivně rozhodnete, že chcete prodat svoji nemovitost a do týdne máte hotovo s penězi na účtu. Žádní makléři, žádné prohlídky, žádné papírování. A navíc pohodlně online, s jedinou návštěvou realitního specialisty. Zní to jako z říše snů? Pak jsme tu od toho, abychom alespoň ty realitní sny dokázali splnit.


Lucie Starovičová
Lucie Starovičová17. 3. 2023 | Doba čtení: 8 minut

Jen si to představte. Třeba hned zítra se definitivně rozhodnete, že chcete prodat svoji nemovitost a do týdne máte hotovo s penězi na účtu. Žádní makléři, žádné prohlídky, žádné papírování. A navíc pohodlně online, s jedinou návštěvou realitního specialisty. Zní to jako z říše snů? Pak jsme tu od toho, abychom alespoň ty realitní sny dokázali splnit.

Nová služba Prodej Expres

Prodávat dům nebo byt na Bezrealitky můžete hned několika způsoby. Pokud si věříte, že zvládnete všechno sami, zaplatíte si některý z balíčků v hodnotě pár stokorun a vše ostatní už bude na vás. Nebo si k prodeji přikoupíte některé ze služeb, aby vše nestálo jen na vás a vašich známých. Pro všechny, kteří chtějí mít prodej pod kontrolou, ale zároveň ho chtějí nechat na jiných, je tu nedávno představená úžasná služba Prodej Komfort, se kterou už jsme zajistili nové kupce pro nemovitosti celé řady majitelů.

Všechny tyto cesty však mají jedno společné. Přece jen to pár týdnů trvá, než svou nemovitost udáte. A jednání s novým majitelem se chtě nechtě mohou protáhnout – jsou to jen lidé z masa a kostí jako my všichni.

Žádní makléři, žádné prohlídky, žádné papírování. Do týdne máte hotovo s penězi na účtu…

  Možná si řeknete, že to jinak ani nejde. Jenže my jsme se s tím nechtěli smířit a našli jsme ještě další cestu. Jmenuje se Prodej Expres a prodáváte při ní svou nemovitost přímo nám! A ne, my nerozhodní nejsme a když si plácneme, naše nabídka platí.  

Jak to funguje?

Jednoduše. Vážně. Dá se to dokonce shrnout do tří jednoduchých kroků.

  1. Vyplníte nezávaznou poptávku a my vám do 10 minut zavoláme a popovídáme si podrobnostech
  2. Zašleme vám cenovou nabídku e-mailem. Když pro vás bude zajímavá, potkáme se osobně při prohlídce nemovitosti
  3. Pokud bude vše, jak jsme si řekli na začátku, dohodneme se a my do 3 dnů pošleme vaše peníze do advokátní úschovy. Do týdne tak můžete mít prodáno

Zvládnete to úplně sami. Díky službě Prodej Expres navíc nemusíte podstupovat věci, které asi nikoho příliš nebaví – absolvovat prohlídky, odhalovat svoje soukromí v inzerátu na realitních serverech, komunikovat s realitkou a jejími makléři. Nebo třeba vyklízet nemovitost a dávat jí do pucu, aby nedělala při prodeji ostudu a vám zbytečně neutekly statisíce.



  Zaujala vás služba Prodej Expres? Můžete nám poslat nezávaznou poptávku!

Jaké nemovitosti budete kupovat?

Jakékoli, ve kterých se dá dlouhodobě bydlet. Byty, domy, chalupy, a je nám jedno, jestli stojí v Čechách, na Moravě nebo ve Slezsku. Nevadí nám, jestli je nemovitosti před rekonstrukcí nebo po rekonstrukci, nová nebo stará. Poradíme si i s byty v družstevním vlastnictví.A přestože to nejsou nemovitosti, na které se chceme zaměřovat, zvládneme případně odkoupit i nemovitosti s exekučními dluhy, zástavním právem nebo nemovitosti majitele v insolvenci nebo v dražbě. Ale tam si vždy popovídáme případ od případu. 

No dobře, ale kolik za nemovitost dostanu?

Naše nabídka vždy vychází z odborného odhadu. Máme totiž přehled o desítkách tisíc nedávno prodaných nemovitostí po celé republice, takže vždy víme, kolik byste za váš dům nebo byt dostali při prodeji standardní cestou. A této ceně se chceme co nejvíc přiblížit. 

Cena, kterou vám nabídneme, se od tržní příliš lišit nebude.

Každý případ budeme posuzovat jednotlivě. Bude záležet především na tom, v jakém stavu se nemovitost nachází. Nicméně můžete si být jistí, že cena, kterou vám nabídneme, by se od té tržní příliš lišit neměla. Prostě to musí být fér pro obě strany.

Zní to fajn!

To tedy! A víte co je nejlepší? Službu můžete poptat zcela nezávazně a samozřejmě se rozhodnout až podle nabídnuté ceny. Do ničeho vás netlačíme a vždy chceme, abyste se mohli rozhodnout sami. A je na nás, abychom vám dali takovou nabídku, kterou prostě neodmítnete.